Unit 15 | 18 m2

€ 1.500,- excl BTW
Vloerlaag-1
Oppervlakte18 m2
Huur per maand € 850,- excl BTW
InclusiefG/W/E, Wifi, Schoonmaak, Receptie
Huurperiodevanaf 6 maanden

Te huur in Beautycentrum Oosterbeek

Mooie ruimte van 18 m2, op de onderste laag van het Beautycentrum, met lekker veel licht.

De ruimte is voorzien van voldoende aansluitpunten voor licht en elektra en wordt opgeleverd met een eigen pantry en parketvloer.

De huurprijs van de units in het Beautycentrum Oosterbeek is inclusief:

– Gas, water, elektra
– Wifi
– Alarm
– Schoonmaak
– Centrale entree met receptie

Waarom kiezen voor Beautycentrum Oosterbeek

Dé locatie om elkaar te versterken
Het Beautycentrum is gelegen in het centrum van Oosterbeek aan het Plein 1946-4. Door de vele straatjes met leuke winkeltjes, boetiekjes en speciaalzaken is de aantrekkingskracht van Oosterbeek groot en een heerlijke locatie voor een gezellige lunch, lekkere kop koffie of een goed glas wijn. Oosterbeek is goed te bereiken en heeft goede parkeergelegenheden.
De ontwikkeling van een centrum voor beauty, wellness en fitness past goed bij het huidige straatbeeld en de behoefte naar de uitbreiding van exclusief ontspannen.

Één gezicht

De bedrijven die onderdeel zijn van Beautycentrum Oosterbeek, maken ook gebruik van de promotie-activiteiten van het centrum. Denk daarbij aan een eigen gedeelte op de corporate website, gebruik van de Facebookpagina, gezamenlijke uitingen zoals posters, flyers en cadeaubonnen, gezamenlijke acties, etc. Jaarlijks wordt er aan ieder bedrijf een bijdrage voor de marketing & reclame in rekening gebracht.

Interesse?

Neem contact op!


Interesse in Unit 15